Over ons

In het rustige Hooglede - Gits ligt in het mooiste straatje van de gemeente B&B Gitsdal, te midden van weiden en velden. Het domein van 1,5 ha omvat weiden met paard, pony’s, schapen en geitjes. Een groene oase van rust waar u kunt genieten terwijl uw kinderen zich amuseren op het speeltuig of stoeien in de speelweide.

De volledige B&B, keuken en gemeenschappelijke ruimte is een oude schuur en paardenstal die volledig gerenoveerd werden. Er is een maximum aan privacy en alle hedendaags comfort zijn aanwezig. Er is gratis wifi.

B&B Gitsdal bestaat uit twee gastenkamers. Op het gelijkvloers bevindt zich de ontbijtruimte, gemeenschappelijke zithoek en toiletten. Van hieruit hebt u tevens toegang tot het terras en de speelweide. Eveneens op het gelijkvloers is er de familiekamer. Op de eerste verdieping is nog een tweede kamer. Onze charmante kamers staan garant voor een goede nachtrust. ’s Morgens kan je genieten van ons luxe-ontbijt met streekproducten.

 

Privé locatieverhuur

B&B Gitsdal kan je ook huren als locatie voor uw feest. Het is de uitgelezen locatie om bedrijfsevents, babyborrels, communie, familie BBQ, … een meerwaarde te bezorgen. Beslist een bezoekje waard!

 

Vergaderruimte

In de gemeenschappelijke ruimte is ook een beamer voorzien. Bedrijven kunnen zodoende een ontbijtvergadering plannen of ’s avonds in alle privacy nog wat bespreken.